Orice persoană fizică sau juridică care folosește acest site web (euro-markt.ro) Este considerată Utilizator. Prin utilizarea serviciilor acestui site Web, utilizatorul acceptă toți termenii enumerați mai jos.
Utilizatorul nu este obligat să se înregistreze pentru a vizita acest site sau pentru a efectua o achiziție. Indiferent de înregistrare, Utilizatorul va putea cumpăra produsele, efectua plăți și utiliza serviciile acestui site Web.


1. În general

Site-ul euro-markt.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa produse de la diferiți producători.


2. Drepturi de autor

Tot conținutul acestui site (euro-markt.ro) Nu poate fi reprodus, distribuit sau utilizat în scopuri comerciale fără acordul expres al Vânzătorilor sau în orice mod care poate provoca daune Vânzătorului sau oricărei alte părți terțe. Conținutul publicat pe acest site web poate fi utilizat numai pentru nevoile individuale ale Utilizatorului, sub rezerva tuturor drepturilor de autor și drepturilor de proprietate și drepturilor terților.

Utilizarea neautorizată a conținutului acestui site web, fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor, este considerată a fi o încălcare a drepturilor de autor și poate face obiectul unor procese.

3. Modificarea Condițiilor de utilizare

Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza, modifica și elimina datele de pe acest site web și își rezervă dreptul de a modifica Termenii de Utilizare, Politica de Confidențialitate și alte informații de pe acest site în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate modificările aduse acestor Termeni și condiții vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest site web.


4. Conținutul site-ului web și hyperlink-uri

Hiperlinkurile de pe acest site web pot duce la site-uri web ale unor terțe părți. Vânzătorul nu este responsabil pentru informațiile conținute pe paginile web ale unor terțe părți, accesibile prin hyperlinkuri de pe site-ul web euro-markt.ro și nici nu va fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a conținutului de pe site-ul său, care este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.

5. Conținutul utilizatorului

Acest site web nu poate fi utilizat în scopuri ilegale sau în scopuri legate de infracțiuni sau activități ilegale de orice fel. Este interzisă trimiterea, utilizarea sau reutilizarea materialelor ilegale, jignitoare, inadecvate și periculoase sau a oricăror materiale care ar putea încălca drepturile de autor, mărcile înregistrate, confidențialitatea sau orice alte drepturi sau materiale care pot fi în vreun fel insultante pentru terți, care pot conține viruși informatici, propagandă politică, publicitate, mesagerie în bloc, corespondență în bloc sau orice altă formă de spam și, în general, orice alt tip de perturbare. Site-ul și produsele nu pot fi utilizate în scopuri ilegale, pornografice, neadevărate, discriminatorii sau rasiste.

Utilizatorul este obligat să utilizeze toate informațiile și conținutul pe care le poate accesa prin intermediul site-ului web sau prin intermediul site-ului terț pentru care există un link pe acest site, cum se cuvine, exact și corect.
Vânzătorul are dreptul de a refuza accesul la site-ul web sau de a anula comenzile către acei Utilizatori care utilizează conținutul în mod ilegal și / sau au încălcat oricare dintre termenii din acest document la propria sa discreție.


6. Încheierea contractelor la distanță

Acești Termeni fac parte din obligațiile Vânzătorului și servesc scopului de informare a Cumpărătorului, înainte de încheierea Contractului la Distanță, într-un mod clar și ușor de înțeles cu privire la numărul de circumstanțe relevante pentru încheierea, executarea și rezilierea contractului, totul în conformitate cu legea.

Termenul de cumpărător se referă la fiecare utilizator al acestui site web, fie că este o persoană fizică sau juridică, care comandă și plătește orice produs de pe site-ul vânzătorului.

Vânzătorul acționează în numele său prin vânzarea prin intermediul site-ului web euro-markt.ro

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica termenii în orice moment, iar aceste modificări vor intra în vigoare la publicarea pe acest site web.

În procesul de comandă a produselor de pe acest site web și înainte de confirmarea comenzii, Cumpărătorul este obligat să accepte / declare că este familiarizat și este de acord cu Termenii de cumpărare. După confirmarea comenzii, contractul este considerat încheiat și trimis Cumpărătorului printr-o confirmare prin e-mail. Termenii de achiziție fac parte din contractul încheiat de la distanță, împreună cu specificațiile și prețul produsului (produselor) achiziționat (e).

Pentru ca contractul să poată fi încheiat, este necesar ca Cumpărătorul să fie o persoană cu capacitate deplină de afaceri.

Utilizatorul nu este obligat să se înregistreze, dar dacă dorește, poate face acest lucru prin intermediul formularului de înregistrare de la euro-markt.ro.

Cumpărătorul este responsabil pentru integralitatea și autenticitatea datelor introduse la înregistrare. Dacă datele se modifică, Cumpărătorul este obligat să anunțe Vânzătorul.

Veridicitatea și acuratețea datelor introduse sunt importante pentru comandarea și livrarea corespunzătoare. În caz de date incorecte, Vânzătorul nu este responsabil pentru nicio problemă.

În cazul în care Cumpărătorul suspectează că datele sale sunt disponibile unei terțe părți și sunt utilizate sau pot fi utilizate fără consimțământul său, Cumpărătorul va notifica imediat Vânzătorul.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor prevăzute de acești Termeni în cazul unui incident sau fapt asupra căruia Vânzătorul nu are nicio influență, cum ar fi dezastrele naturale, războiul, terorismul, greva, diferite limitări sau întârzieri care afectează transportatorii sau întârzieri în procurarea bunurilor.


7. Contul utilizatorului

Cumpărătorul poate comanda mărfurile direct în interfața magazinului web cu sau fără înregistrare.

Atunci când se înscrie pe un site web și comandă bunuri, clientul trebuie să furnizeze informații corecte și adevărate. Cumpărătorul trebuie să actualizeze informațiile listate în cont după orice modificare. Vânzătorul consideră că informațiile furnizate de Cumpărător în cont și în timpul procesului de comandă sunt corecte.

Accesul la un cont de utilizator este protejat de un nume de utilizator și o parolă. Cumpărătorul se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor necesare pentru accesarea contului său.

Vânzătorul are dreptul de a șterge contul de utilizator, mai ales dacă Cumpărătorul nu își folosește contul mai mult de 24 de luni sau dacă Cumpărătorul își încalcă obligațiile care îi revin în temeiul Contractului de achiziție (inclusiv termenii și condițiile)).


8. Informații despre produs

Toate produsele sunt prezentate cu descrierea și în fotografiile deținute de Vânzător.
Este interzisă orice copiere și utilizare neautorizată a conținutului acestui site.
Informațiile conținute pe site-ul web euro-markt.ro din cu fiecare descriere a produsului și serviciului, cu fotografiile, grafica sau videoclipurile sale, precum și mărcile comerciale, are scopul unic de a informa clienții. Prin urmare, Vânzătorul nu este răspunzător pentru orice erori în informațiile furnizate, dar se angajează să facă tot ce îi stă în putință pentru a corecta aceste erori și omisiuni cât mai curând posibil.

Imaginile produselor care fac obiectul unei achiziții nu trebuie să se potrivească întotdeauna cu produsele din viața reală, în special în ceea ce privește setările monitorului de pe computerul clientului, percepția culorilor clientului, așa cum se vede pe ecran, etc. orice discrepanță între produsul prezentat pe fotografie și produsul livrat nu se datorează defectului produsului.

Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele erori de traducere.
Produsul dorit poate fi comandat numai dacă este disponibil. Datorită numărului mare de comenzi simultane, informațiile despre disponibilitatea produsului pot fi incorecte și nu se potrivesc cu stocul din depozit.

În cazul în care produsul comandat nu este disponibil, Vânzătorul va notifica Cumpărătorul cu privire la aceasta. Cumpărătorului i se va comunica data la care produsul va fi disponibil din nou și i se va oferi opțiunea de a achiziționa un produs alternativ de la euro-markt.ro care este disponibil pentru livrare și care este prin caracteristicile sale cel mai apropiat de un produs care nu poate fi livrat.


9. Prețurile produselor și costurile de livrare

Toate prețurile de pe site-ul euro-markt.ro sunt cotate în LEI, TVA este inclus în prețul produsului.

Înainte de a confirma comanda, Cumpărătorul are o perspectivă asupra prețului final plătit pentru comandă. Prețul final este exprimat ca suma articolelor menționate separat: prețul produsului, prețul TVA și costul de livrare (dacă nu este gratuit).

Pentru detalii despre expediere, urmărirea comenzilor și timpii de livrare, consultați Expedierea și urmărirea comenzilor.


10. Modalitate de plată

Cumpărătorul poate comanda și cumpăra produsul ca utilizator înregistrat sau invitat. Produsul este considerat a fi comandat atunci când Cumpărătorul a finalizat întregul proces de comandă. Plata produselor comandate se poate face în următoarele moduri:
• Carduri de credit și de debit: Visa, MasterCard
• Plata la livrare (COD)

Plățile cu cardul se efectuează printr-un sistem de plată prin card integrat pe acest site web. Datele de pe card și proprietarul nu sunt păstrate pe serverele Vânzătorului. Achiziția se face după o autorizare cu succes a cardului. Dacă sistemul refuză să autorizeze plata cu cardul, este necesară o altă metodă de plată. Vânzătorul nu are informații despre motivele respingerii cardurilor care pot fi de natură tehnică sau comercială. Comanda nu va fi procesată până la finalizarea plății.

După ce plata a fost finalizată, Cumpărătorul va fi notificat prin e-mail sau sms cu privire la comanda finalizată și contractul încheiat, iar dacă cumpărătorul nu primește această notificare, este recomandabil să verificați dacă mesajul este în Junk / Spam folder și dacă cutia poștală este plină.


11. Reduceri și coduri de reduceri

Vânzătorul va oferi ocazional diverse reduceri și coduri de reduceri, cum ar fi reduceri sezoniere, reduceri de sărbători, Black Friday etc.

Utilizatorii înregistrați vor fi mai întâi informați prin e-mail sau sms despre reducerile și actualizările promoționale.

Codul de reducere este introdus în timpul procesului de comandă, iar reducerea se realizează prin introducerea codului în câmpul corespunzător. Dacă Cumpărătorul dorește să utilizeze un cod de reducere, el / ea trebuie să îl introducă înainte ca comanda să fie finalizată. Odată finalizată comanda, nu mai este posibil să folosiți codul de reducere pentru aceasta. În acest caz, codul de reducere poate fi utilizat pentru următoarele comenzi.

Cumpărătorul poate folosi un singur cod de reducere pentru fiecare comandă. Codurile de reducere nu se adaugă la alte promoții.


12. Soluționare a litigiilor

Acești termeni și condiții generale sunt supuse legii statului și a instanțelor din sediul vânzătorului.

Lutkans Tech Limited, 12/F Henley Building, 5 Queen’s Road Central, Central, Hong Kong, E: info@lutkanstech.com, P: +852 8197 8092