1. Retururi

Cumpărătorul este îndreptățit, fără a preciza niciun motiv, să rezilieze unilateral contractul încheiat în spațiile comerciale ale comerciantului sau de la distanță în termen de 14 zile și să returneze produsul (produsele). Perioada de 14 zile începe de la data la care Cumpărătorul sau un terț desemnat de Cumpărător și care nu este transportatorul / livratorul, a primit bunurile care fac obiectul contractului.
Cumpărătorul este obligat să anunțe Vânzătorul în termen de 14 zile cu privire la decizia de reziliere a contractului, iar acest lucru se poate face prin trimiterea unui e-mail cu privire la intenția sa la info@euro-markt.ro sau în scris către adresa de returnare a produsului. Pentru a returna produsul, este necesar să completați Formularul de returnare la linkul de aici. Se consideră că ați returnat bunurile la timp dacă le trimiteți înainte de expirarea perioadei de returnare de 14 zile.

Adresa de retur este indicată în formularul de retur.

Notificare: La adresa de retur, intrarea este posibilă numai pentru oficialii serviciului de livrare. Colectarea și livrarea personală nu sunt posibile. Pachetele care trebuie plătite nu vor fi luate.

Vânzătorul nu este responsabil pentru nicio problemă apărută cu serviciul de livrare pe care Cumpărătorul l-a utilizat pentru returnare, astfel încât Vânzătorul îl sfătuiește pe Cumpărător să solicite numărul de urmărire. În acest fel, Cumpărătorul poate fi sigur că produsul a fost livrat vânzătorului.

De asemenea, Vânzătorul nu este responsabil dacă Cumpărătorul returnează produsul la adresa greșită.

Produsul care a fost returnat trebuie să nu fie deteriorat și să aibă toate etichetele, autocolantele, ambalajele originale și, dacă este cazul, documentația originală și accesoriile furnizate împreună cu produsul. În cazul în care produsul este deteriorat și / sau are semne vizibile de utilizare, Vânzătorul are dreptul de a refuza rambursarea.

Numai revendicările care îndeplinesc toate condițiile de mai sus vor fi soluționate pozitiv.

Rezilierea contractului în termen de 14 zile nu este posibilă pentru unele produse din motive igienice.

După ce Vânzătorul confirmă faptul că produsul returnat îndeplinește toate condițiile de returnare, Vânzătorul va efectua o rambursare integrală.

Vânzătorul se asigură că efectuează rambursarea integrală cât mai curând posibil și întotdeauna în termen de 30 de zile de la data la care Vânzătorul a notificat Cumpărătorului că rambursarea este aprobată..


1.1. Returul produselor cu defecte de fabricație

Vânzătorul acordă o mare importanță calității mărfurilor. Cumpărătorul trebuie să anunțe Vânzătorul cu privire la eventualele defecte ale produsului în termen de 2 luni de la data la care deficiența a fost sesizată la info@euro-markt.ro sau în scris, cu o fotografie atașată și o descriere detaliată a deficiențelor observate. În cazul în care Cumpărătorul nu notifică Vânzătorului defectul produsului în perioada specificată sau cel târziu în perioada de garanție menționată, Cumpărătorul își pierde dreptul de a repara, înlocui sau returna produsul.

După ce Vânzătorul primește notificarea Cumpărătorului de returnare a produsului defect, Vânzătorul îi va notifica Cumpărătorului cât mai curând posibil dacă reclamația este justificată și dacă returnarea produsului este aprobată. În cazul în care Cumpărătorul trimite produsul la adresa de retur fără o notificare prealabilă către Vânzător, coletul poate fi respins la destinație. Costurile de transport nu vor fi plătite la destinație de către destinatar.

După ce Vânzătorul primește produsul returnat și confirmă eventualele defecte ale produsului, Vânzătorul va oferi Cumpărătorului opțiunea de a repara sau de a înlocui produsul cu același produs dacă nu este posibilă repararea. În cazul în care înlocuirea cu produsul identic nu este posibilă, Cumpărătorul are dreptul să rezilieze contractul (adică să primească o rambursare) sau să aleagă un alt produs care urmează să fie livrat.

Livrarea produsului identic sau de altă natură pe care îl alege Cumpărătorul se va face prin serviciul de livrare cât mai curând posibil de la data în care Vânzătorul a confirmat înlocuirea produsului defect sau livrarea unui nou model.

Indiferent de opțiunea pe care o alege Cumpărătorul, indiferent dacă este vorba de înlocuirea, livrarea noului produs sau rezilierea contractului, Cumpărătorul nu va suporta costuri suplimentare. În cazul în care Cumpărătorul decide să rezilieze contractul, Vânzătorul va rambursa integral suma corespunzătoare a comenzii și toate costurile (cu excepția vamale, dacă este cazul) pe care le-a suportat clientul, inclusiv costurile de livrare.

Produsul are garanție dacă este menționat pe cardul de garanție sau pe factură. Garanția este valabilă în conformitate cu instrucțiunile de pe cardul de garanție.


1.2. Înlocuirea produsului

Vânzătorul nu oferă opțiunea de a înlocui produsele achiziționate cu alte produse care pot fi achiziționate de la euro-markt.ro.

În cazul în care Cumpărătorul dorește să înlocuiască Produsul, el / ea poate folosi dreptul de a returna produsul conform articolului 1. din acești Termeni și apoi cumpăra un produs nou.


1.3. Plângeri scrise

În cazul în care, dintr-un anumit motiv, Cumpărătorul nu este mulțumit de achiziția sau serviciul de la euro-markt.ro, Cumpărătorul poate depune o reclamație scrisă prin e-mail la adresa info@euro-markt.ro sau o poate trimite la adresa Vânzătorilor.
Pentru o identificare mai rapidă a unei comenzi specifice la care Cumpărătorul are obiecții, reclamantul este încurajat să includă numărul comenzii, numărul contului sau numele de utilizator.

Pentru toate reclamațiile scrise ale clienților, Vânzătorul este obligat să răspundă în termen de 15 zile de la primirea reclamației.